NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xecs In a Ontinyent

Comerç In, Diputació i Ajuntament impulsen la campanya ?Xecs In? on es regala 10 euros per cada 40 euros de compra

Una nova campanya de dinamització comercial permetrà comprar més amb menys diners en Ontinyent. Es tracta de “Xecs In”, organitzada per Comerç In, que posa a la venda 300 xecs per valor de 50 euros, pels quals els compradors pagaran 40; es regala per tant, 10 euros. Aquesta acció ha funcionat amb èxit en altres ciutats com Bilbao o Victòria. La d’Ontinyent compta amb la col·laboració de la Diputació de València i l’Ajuntament.

Cal recalcar que només hi ha 300 Xecs-In a la venda i només seran vàlids fins el 30 de novembre. Al finalitzar la campanya es valorarà el resultat per poder ampliar-la a altres associacions comercials. Una vegada més, la capacitat innovadora de Comerç In contribueix a fer d’Ontinyent un referent en dinamització comercial.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.