NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Supressió del pass a nivel en l'Alcúdia de Crespins

Comencen les obres del pas inferior a l?estació de L?Alcúdia de Crespins

Les obres del pas inferior a l’estació de trens de L’Alcúdia de Crespins han començat i van a bon ritme. D’esta manera es suprimirà el pas a nivell existent durant dècades, lliure al pas de vehicles des de fa un temps, quan es posà en este poble de La Costera el punt i final a la línia de rodalia que arriba fins a Moixent. Des de llavors, els usuaris que van a Montesa, Vallada i Moixent, fan ús del servei d’autobús per a desplaçar-se entre estos pobles i a L’Alcúdia de Crespins.

L’obra, cofinançada per ADIF, l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins i la Diputació de València amb un import de quasi 2 milions d’euros, suposa una inversió de 1,2 per a ADIF, 419.000 per a l’Ajuntament i 300.000 euros per a l’ens provincial.

El projecte actual tomba la idea inicial de construir un pas elevat metàl·lic de més de 400 metres per als vianants, un projecte que es va trobar amb l’oposició de Compromís i PSOE que, en arribar al Govern, van iniciar una sèrie de reunions amb els responsables d’ADIF per a canviar el projecte.

Per altra banda, cal recordar que, des del 21 de setembre, els pobles de L’Alcúdia de Crespins i Canals estan units per una nova circumval·lació fruit també de les obres que està realitzant ADIF corresponents al tram ferroviari de la línia entre este poble de La Costera i Moixent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.