NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Soterrament de contenidors a Benissa

Benissa soterrarà els contenidors de la plaça del poble abans de que acabe l?any

L’Ajuntament de Benissa soterrarà els contenidors de la plaça del poble per tal de millorar la imatge de la ciutat i ho farà en només unes setmanes, ja que l’obra està licitada i estarà acabada abans de que finalitze l’any. Els contenidors que es soterren estaran destinats a les restes orgàniques, als papers i cartrons, als envasos i plàstics i al vidre.

 

 

Però ací no acaben les actuacions de l’Ajuntament de Benissa per a estos mesos, perquè s’ha donat llum verda a la re-pavimentació de vials en zones rurals i a la zona costanera amb 108.000 euros, dels quals 50.000 es destinen a les tasques d’asfaltat, 38.000 a la compra d’un vehicle per a la brigada d’obres i 20.000 euros més per al soterrament dels contenidors.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.