NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diputació, Generalitat i Mancomunitat posen en marxa el Pla de Dinamització Turística

Tindrà caràcter trianual i esperen que Gandia es sume l´any que ve

La Diputació de València, la Generalitat Valenciana i la Mancomunitat de Municipis de La Safor-Valldigna pagaran a parts iguals els 900.000 euros que fan falta per a desenvolupar el Pla de Dinamització i Governança Turística que es va aprovar el passat 24 d’octubre i s’ha presentat esta setmana per a treballar el sector en comú, malgrat que Gandia no s’ha adherit a esta iniciativa.

Enguany aportaran 70.000 euros cadascuna de les parts i, amb estos diners, el que es pretén és crear un destí turístic de qualitat que desestabilitze el sector i genere majors atractius més enllà del sol i platja, diversificant l’oferta i fent-la més sostenible.

Les línies d’actuació es basen en l’estructuració de nous productes i la potenciació dels que ja estan disponibles, plantejant una senyalització comarcal de tots els recursos que done una imatge de conjunt dels 31 pobles i nou municipis costaners.

La Diputació de València aposta perquè Gandia s’incorpore a este projecte en la segona anualitat, perquè el turisme a La Safor no s’entén sense la capital de comarca, un actiu importantíssim per al desenvolupament del sector.

Gràcies a esta iniciativa es portaran a terme actuacions conjuntes, com la creació d’una imatge turística conjunta, l’edició de mapes, guies de senders, material promocional, guies turístiques i ferramentes com un portal web i perfils a les xarxes socials.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.