NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Profanen tres tombes al cementeri

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esclarir la profanació de tres tombes ubicades al pati 4 del cementeri

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esclarir la profanació de tres tombes ubicades al pati 4 del cementeri d’Ontinyent, la part més nova del recinte. Els autors arribaren a manipular dos dels cadàvers dels tres nínxols ja que s’han trobat les tapes dels taüts obertes. En l’altre només s’havia profanat la tomba. El que es desconeix per ara és en quin moment es va produir el succés i si les tres tombes foren profanades el mateix dia.

Els primers indicis apuntaren a un mòbil econòmic en recerca de joies encara que els familiars han informat que els seus parents no foren soterrats amb elles. Des de l’Ajuntament asseguren que van a prendre mesures per evitar més casos com aquest.

Els cadàvers manipulats són de persones desaparegudes entre fa deu mesos, el passat mes de gener al cas del més recent i un any i mig.

La regidora assenyalava, a més que el fet de que s’haja conegut ara dissuadeixi a l’hora de que es produïsquen més casos. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.