NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´Jo sóc valentcià, nova campanya per a l´ús de la llengua

Les noves tecnologies impulsen l´ús de la llengua autonòmica

Cada vegada més, els joves utilitzen les xarxes socials per comunicar; comentaris, fotos, vídeos, viatges o les seues pròpies experiències són penjats tots els dies pels joves valencians en Internet. A més els referents “influencers” solen utilitzar altre llengües i per imitació, els nous comunicadors, també ho fan. Amb l’objectiu de revertir aquesta situació i fer del valencià un idioma més present en Internet, l’Associació Saber i Contar, ASAICO, d’Ontinyent ha encetat el projecte “Jo sóc Valentcià, coneix la meua història”. I ho fa implicant als escolars de la ESO amb tallers i activitats en diferents instituts com aquest l’Estació d’Ontinyent.

I ací entra en acció ASAICO, associació cultural que té com a finalitat posar a l’abast, en aquest cas dels escolars adolescents, el patrimoni tant material com immaterial per donar a conèixer els recursos que proporcionen als nous comunicadors continguts i estratègies creatives comunicatives diferenciades i de qualitat.

A hores d’ara s’està encetant la II fase del projecte amb aquestes activitats als instituts que també tenen lloc en l’IES Fray Ignacio Barrachina d’Ibi en Alacant i l’IES l’Alcalaté, a l’Alcora en Castelló. La primera fase ha consistit en la presentació i redacció del manual.

“Jo Sóc Valentcià, coneix la meua història” és un projecte subvencionat per la conselleria d’Educació, Cultura i Esports per al foment del valencià en institucions, entitats i associacions sense finalitat lucrativa que realitzen projectes singulars de foment del valencià i del multilingüisme en l’àmbit social. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.