NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

VI Fòrum I+T

El fòrum I+T reuneix en Ontinyent a les Smart City valencianes per a debatre sobre innovació

Ontinyent fou ahir punt de trobada de les Smart City valencianes amb el sisè fòrum I+T promogut per l’ajuntament amb el recolzament del clúster Innovall on ajuntament de la Xarxa Valenciana de Ciutats per a la Innovació i empreses han posat en comú els seus avanços en matèria d’innovació i tecnologia. El fòrum tenia lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent. En la cloenda, tant l’alcalde com el president d’Innovall coincidiren en destacar la importància de la col·laboració públic-privada per aconseguir ciutats més avançades i sostenibles.

Així s’ha comptat amb la presencia dels alcaldes de Gandia, Vila-Real, Almussafes, Torrent o Salinas, a més de regidors d’altres municipis com Alcoi o Villena, que han exposat les seues experiències i iniciatives com a Ciutats per a la Ciència i la Innovació.

També es parlà de l’experiència turística Alter-eco, que Gandia desenvolupa de forma pilot junt a altres ciutats europees com Gènova, Venècia o Dubrovnik.  

 

 

Per altra banda, al fòrum participaren també empreses de caràcter innovador i tecnològic associades a Innovall que ofereixen solucions, productes i serveis factibles d’implantació a municipis que estan en camí de transformar-se en avançats i sostenibles com un sistema de recollida de contenidors de reciclatge; sistemes d’eficiència energètica o solucions de màrqueting Wifi per a comerços. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.