NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Prevenir la violència de gènere entre adolescents

La nova campanya de la Diputació de València i la Fundació Anar es posa en marxa

La Diputació de València i la Fundació ANAR han presentat una campanya en mitjans de comunicació i centres educatius per a conscienciar i prevenir la violència de gènere en adolescents, especialment dirigida a xiquetes i joves d'entre 12 i 17 anys.

Les dades de l’any passat arreplegats per la Fundació ANAR a la Comunitat Valenciana són preocupants ja que, dels 211 casos de violència de gènere contra xiquets i adolescents atesos en el telèfon d’atenció, 56 presentaven a joves víctimes d'aquest tipus de violència per part de les seues parelles o ex-parelles, i en el 60% dels casos, les adolescents no són conscients d'estar patint violència de gènere. A més, en més de la meitat dels casos estaven presentes les noves tecnologies.

 La campanya té per objecte ajudar a les adolescents a identificar les situacions de violència, establir pautes de prevenció i, arribat el cas, sol·licitar ajuda a través dels canals que ofereixen les administracions públiques i entitats com la Fundació ANAR.

Els tríptics es repartiran en tots els ajuntaments de la província de València i els centres educatius en els quals imparteix tallers la Fundació ANAR. A més, una falca de ràdio de 40 segons reforçarà el missatge en les principals emissores musicals i espais radiofònics més seguits pel públic adolescent.

La campanya finançada per la Diputació reforça la valentia d'aquestes joves en prendre la iniciativa d'afrontar el problema, aportant-los les solucions oportunes per a evitar situacions de submissió.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.