NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

100.000 euros per a millorar l´IES Francesc Gil

La Conselleria té en ment construir un nou institut però, de moment, haurà d´esperar

La conselleria d’Educació està desenvolupant intervencions de reforma a l’IES  Francesc Gil de Canals per valor de 101.203 euros. Després de dècades d’abandonament, el projecte d’adequació està millorant l’aïllament tèrmic, condicionant la planta baixa i eliminant les barreres arquitectòniques amb accions com la col·locació d’una rama a les escales principals.

Concretament s’està substituint la fusteria exterior original per materials d’alumini en una superfície global de 3.100 m2. Els banys dels professors en la planta baixa es troben amb la distribució d’origen i disposen de passos que no són accessibles a les persones amb mobilitat reduïda. L’accés principal també s’adapta amb rampes hui inexistents junt a les escales. Obres, per tant que dignifiquen aquest centre que no havia patit cap reforma des dels seus inicis.   

Tot i així l’alcalde pensa continuar insistint perquè no s’oblide el projecte original consistent en construir una nova infraestructura adequada a la realitat actual.

Per ara, els pressupostos del 2018 de Conselleria contemplen 20.000 euros per a realitzar un estudi d’inundabilitat després dels estralls provocats pels episodis de pluges torrencials de l’últim hivern. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.