NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Tienda de Valentina guanya el Premi Jovempa

Teulada ha acollit la gala d´entrega de premis d´esta associació de joves empresaris

Beatriz Sánchez, de La Tienda de Valentina, ha guanyat el premi Jovempa de joves empresaris d’Alacant en una gala celebrada a l’auditori de Teulada en la que s’ha valorat la innovació, la creativitat i l’emprenedurisme dels joves empresaris de la província.

La Tienda de Valentina està en Elx i es dedica a dissenyar i comercialitzar roba de dona. Tant ha sigut el seu èxit des de que es posara en marxa fa dos anys, que acumula més de 60.000 clientes, dels quals el 90 per cent repeteixen compra, i el número de comandes passa del mig miler per dia.

Tot i així, els premis Jovempa han destacar la tasca diària de tots els finalistes. En esta edició han sigut seleccionats sis que desenvolupen el seu treball en molt diversos sectors d’activitat. De fet, trobem des d’empreses de lacat a arquitectes, desenvolupadors de software, comerç on line, explotació agrícola i producció d’oli d’oliva, i fabricació de materials per a la construcció.

Els premis Jovempa s’atorguen des de fa 23 anys i aprofiten per a reconèixer el treball dels joves empresaris, però també per a promocionar-los i aportar-los el valor afegit que mereixen.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.