NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

I Fira de Sant Martí al barri de Sant Pere

Xàtiva ha viscut este cap de setmana una jornada de retrobament amb la història i la tradició

Xàtiva ha viscut este cap de setmana una jornada de retrobament amb la història i la tradició de la mà de l’Ajuntament, que ha organitzat la primera edició de la Fira de Sant Martí per a fer memòria i mirar cap a la fira primigènia que tants èxits ha portat a la capital de La Costera i que tant ha anat adaptant-se als nous temps per tal de perdurar fins hui en dia. Es tracta d’una iniciativa que, a més de ser cultural, permet als agricultors i artesans posar en valor els seus productes.

La jornada ha inclòs dues visites guiades i música tradicional de la mà de cantadors com Pep Gimeno ‘Botifarra’.

Un total de 35 parades han omplert el barri de Sant Pere en este dia assolellat on disfrutar en família a l’aire lliure i retrobar-se amb la tradició han sigut tot ú.

En vista de l’èxit, des de l’Ajuntament ja estan treballant en polir detalls i complementar esta fira amb moltes més atraccions per reforçar el paper de Xàtiva com a referent comarcal de l’oci i la cultura.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.