NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dades de l´atur d´octubre

L'atur baixa a les comarques de La Costera, La Vall d'Albaida i La Safor mentre es manté en La Canal de Navarrés

La campanya agrícola ha fet reviscolar les dades de l’atur a les comarques de La Costera, La Vall d’Albaida i La Safor al passat mes d’octubre, amb un descens del 3,83, del 2,73 i del 2,30 per cent, respectivament. Tot i així, estes bones notícies no arriben a La Canal de Navarrés on l’índex d’aturats es manté respecte del mes anterior.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segons UGT, la recuperació generalitzada del mercat laboral es basa en treballs estacionals i temporals, i les bones notícies d’octubre són conseqüència directa de les campanyes agrícoles de cítrics de l’època. Taronges, mandarines i caquis fan reviscolar les contractacions estos mesos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En qualsevol cas, si vegem les dades interanuals, les bones notícies són generals per a totes les nostres comarques. En La Costera l’atur s’ha reduït en un 9,47 per cent, en La Vall d’Albaida en un 11,35, en La Canal de Navarrés en un 12,84 i en La Safor en un 7,85 per cent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per capitals de comarca, en Gandia l’atur ha pujat un 1,78 per cent respecte del mes de setembre, malgrat que la reducció interanual ha estat del 6,30 per cent. En Ontinyent, el número de desocupats ha baixat un 0,70 per cent, amb un descens interanual del 10,57. En Xàtiva, l’atur ha baixat un 2,74 per cent en l’últim mes, amb un descens respecte del mateix mes de l’any passat del 5,26 per cent, i en Enguera la desocupació baixà un 1,10 per cent en octubre, sumant una rebaixa d’un 12,65 per cent en l’últim any.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segons els sindicats, la recuperació de l’ocupació amaga un alt volum de precarització de les condicions laborals, ja que els contractes indefinits són escassos i la temporalitat molt alta a totes les comarques. A més, cal destacar que la taxa de cobertura de les prestacions per desocupació està baixant dia a dia, la qual cosa és fatal per als aturats de llarga duració. Per als sindicalistes és fonamental la creació d’ocupació estable que augmente la protecció dels desocupats amb la finalitat de que siga real i duradora per a les famílies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.