NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Merescut homenatge

El projecte nacional de cultura Granada Costa distingeix a la poetessa afincada en Ontinyent, Mari Paz Sainz

El saló d’actes del Centre Cultural Caixa Ontinyent ha acollit la presentació del Projecte Nacional de Cultura Granada Costa i el lliurament de la distinció a la poetessa Maria Paz Sainz per aquesta entitat. L’acte es va complementar amb un espectacle poètic-musical que va combinar recitals poètics amb folklore d’Ontinyent i la comarca.

 

 

El Projecte Nacional de Cultura Granada Costa agrupa a quasi 4.000 associats per tota la geografia espanyola. Al reconeixement no faltaren el seu president i la delegada nacional de poesia, la valenciana Carmen Carrasco que va recitar poemes i la cantant, Immaculada Rejón.

 

 

 

 

Dins del projecte al 2005 naixia l’editorial, responsable de la difusió de 300 llibres des del seu naixement.

 

 

 

 

I anem a l’homenatjada, Mari Paz Sainz, natural de Lardero en la Rioja, professora de primària i primer cicle de secundària actualment jubilada que resideix des de fa dècades en Ontinyent, ciutat on està plenament integrada. La seua trajectòria artística es remunta a la seua adolescència encara que no es llançà a publicar les seues obres. Una nova etapa començaria arrel de la seua separació matrimonial al 2000. Els seus versos són comparables a la que produeix la música a partir de sons.

 

 

 

 

Mari Paz també té publicats diversos llibres propis: els contes il·lustrats per ella mateixa “La Cascabel de la Alegria” i “La liebre simpàtica” i el poemari “Vibracions d’Ontinyent”. I precisament d’Ontinyent, més concretament de la seua patrona és un dels poemes més estimats.

 

 

 

 

Entitats com Màsters Ballet, el ballet Òpera, l’associació andalusa d’Ontinyent, el grup de danses d’Ontinyent i l’agrupació músic-vocal El Clariano El Raconet es sumaren a tan cultural acte. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.