NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Prevenir els temporals

El Govern central inverteix 273.000 euros en les platges de La Safor per a prevenir els efectes dels temporals d'hivern

Els temporals d’hivern que assoten les nostres costes són previsibles i, per això mateix, des del Govern central, a través de la Demarcació de Costes, s’està invertint en omplir d’arena les platges que solen estar més afectades i consolidar la vegetació de les dunes que les protegeixen. És per eixe motiu que el delegat del Govern en la Comunitat Valenciana ha visitat la platja de Miramar, en Daimús, on ha comprovar de primera mà el treball que està portant-se a terme en esta platja. En total, s’invertiran en les platges de La Safor un total de 273.000 euros en este temporada que comença, la qual cosa suposa el 60 per cent del total invertit a tot el territori.

En total, es transvasaran 20.700 metres cúbics d’arena per a augmentar l’amplària de les platges. Cal recordar que el temporal del passat mes de gener va destrossar completament el litoral de Tavernes de La Valldigna, on va deixar sense dunes la zona de la Goleta deixant al descobert, inclús, serveis que havien quedat soterrats per l’arena feia anys.

Al cas de Daimús, Bellreguard i Piles, l’arena està portant-se des de la platja Nord de Gandia, mentre que l’arena per a Tavernes està portant-se des de la platja de Sant Antoni de Cullera. Els treballs en la capital de La Valldigna s’emporten la major part de la inversió, ja que és la zona més danyada.

Cada anys s’inverteixen milers d’euros en regenerar les platges que pateixen una major regressió i, per tant, este projecte també arribarà fins a les platges de Sagunt, Massamagrell, València, Sueca i Cullera.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.