NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals crea 36 llocs de treball

El taller d'ocupació Torreó IV i els programes Emcord i Emcorp del Servef permeten crear 36 llocs de treball en Canals

L’Ajuntament de Canals ha sigut beneficiat amb diferents subvencions del Servef que permet donar feina a 36 persones. Al cas del Taller d’Ocupació “Torreó IV”, cofinançat pel Fons Social Europeu es compta amb 389.000 euros de pressupost. Al programa, 25 veïns realitzaran tasques laborals al mateix temps que rebran els certificats professionals d’ “Activitats auxiliars en vivers, jardins i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes” i “Operacions auxiliars d’obra de fabriques i cobertes”. Les dones, discapacitats, persones en risc d’exclusió i els aturats de més de 55 anys tenen prioritat.

 

 

L’altra subvenció ascendeix  110.604,99 euros i es divideix als programes Emcord i l’Emcorp del Servef. En aquests casos 11 persones treballaran a jornada completa durant 6 mesos. L’Emcord té per objecte contractar a persones en situació de desocupació de llarga durada per a la realització d’obres o serveis d’interès general i l’Emcorp es dirigeix a aturats de mínim 30 anys d’edat.

 

 

 

 

Sumant tots els plans d’ocupació posats en marxa pel departament de promoció socioeconòmica només en aquest 2017, la xifra es situa en 1,200.000 euros.

 

 

 

 

Totes aquestes polítiques d’ocupació han permet crear més de 100 llocs de treball des de principis d’any.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.