NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Córrer per la investigació

L?AECC de Montesa dóna un miler d?euros a l?Incliva amb els diners aconseguits en la cursa i la marxa solidàries

L’AECC de Montesa ha aconseguit arreplegat un miler d’euros de les inscripcions dels participants de la cursa i la marxa solidàries en la que han participat més d’un centenar de persones entre xiquets i adults. La cursa ha comptat amb més de 60 esportistes i l’ha guanyada Enrique Castelló després de fer un temps de 30:50. Al seu darrere, un minut i cinc segons després, feia la seua entrada per meta Arturo Mateu. El tercer en creuar la meta ha sigut Tomeu Calabuig, amb un temps de 31:35

Pel que fa a les dones, la primera en entrar per meta ha sigut Alice Rebull, amb un temps de 41:50, seguida de la seua germana Silvia Rebull , que ha creuat per meta després de córrer 43:22 . La tercera ha sigut Ana Navalón, que ha fet el recorregut amb un temps de 44:23. El poble sencer es volca en Montesa cada any per tal de recaptar diners i destinar-los a la investigació del càncer, per això l’ajuda sempre és ben rebuda pels professionals de l’Incliva, on treballen oncòlegs i investigadors per tal de trobar solució a una de les malalties actuals més devastadores. Afortunadament, el seu treball i el sistema sanitari salven moltes vides cada any i, per això mateix, es segueix lluitant de valent a través de la xarxa d’associacions locals de l’AECC.

I per tal d’animar a la participació, els que no poden córrer caminen per ajudar aportant el seu granet d’arena. A més, s’han inclòs carreres per als més menuts que, amb recorreguts de diferent longitud, han animat la festa i han sembrat la llavor per a que la cursa continue per molts anys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.