NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La TV Comarcal retransmet en directe les festes de la Puríssima

Amb un ampli dispositiu humà i tècnic

La TV Comarcal ha desplegat un ampli dispositiu tècnic i humà per retransmetre en rigorós directe els actes de les Festes Patronals en Honor a la Puríssima Concepció d’Ontinyent, patrona de la ciutat. Actes que arriben a través de TDT a les comarques de la Vall d’Albaida, La Costera, La Safor i La Marina Alta.

 En la vessant tècnica es compta amb 6 càmeres que al cas de l’embolà del divendres seran 7. A partir de les tres i mitja de la vesprada, els bous de les ramaderies La Paloma i de Fernando Machancoses seran els protagonistes. Els directes continuen el dissabte 2 de desembre a les onze i mitja del matí amb vaquetes i a les tres i mitja es repren amb el bou en corda. El diumenge dia 3, el directe comença a les onze del matí per oferir l’ofrena de flors a la Puríssima i a les sis de la vesprada més bou en corda.  Per a l’últim dia ens desplacem ja al proper divendres, 8 de desembre on es gaudirà a partir de les onze de la nit de la solemne missa en honor a la patrona.

 

 

Pel que fa a l’equip humà es compta amb cares ben conegudes per als espectadors,encapçalades per Yael Millet,  Mª José Tornero i  Empar Oltra, a més de diversos col·laboradors relacionats amb el món de la festa.

 

 

 Per la seua part, l’Ajuntament d’Ontinyent ha dut a terme diversos preparatius per afavorir que la festa del Bou en Corda transcòrrega sense incidents i amb normalitat. Tot i que la normativa estableix que no són necessàries per a una festivitat d’aquest tipus, la regidoria de Serveis Municipals ha col·locat més d’una dotzena de barreres. Des d’aquesta àrea i altres vinculades com són Obres, Neteja i Parcs i Jardins,  s’han realitzat una sèrie d’actuacions per tal que el recorregut del bou estiga en les millors condicions possibles. Per tal motiu s’ha inclòs la neteja i el cobriment de colts al recorregut, el desbrossament del pàrking del Regall, neteja de les voltants del riu, col·locació de sorra als embornals i urinaris mòbils en diversos punts. Recordem que els bous passen pel Camí dels Carros, la Cantereria, el Pont Vell, les places de Baix i Major i diversos carrers del barri de la Vila.

 

 

Emplacem a tots els nostres espectadors a gaudir en directe de les Festes Patronals en honor a la Puríssima Concepció d’Ontinyent i de tots els seus festejos taurins més importants. Ja saben, ací, a la TV Comarcal.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.