NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gastroliva reuneix al sector turístic i hostaler d´Oliva en la gala anual

El sopar s´ha celebrat en el restaurant Brisa de Mar de Piles

L’Associació d’Hosteleria Gastroliva ha celebrat la seua gala anual amb 300 assistents entre hostalers, autoritats, proveïdors i mitjans de comunicació confirmant així que la promoció i la unió són primordials per a seguir situant a Oliva en el mapa turístic internacional. Un excel·lent clima d’amistat i unitat va predominar durant tota la vetllada celebrada al restaurant Brisa del Mar de Piles.

Al seu parlament, Paco Oltra, faria un repàs sobre els assoliments aconseguits per aquesta associació que aglutina a 90 empresaris i inclús va avançar noves iniciatives i activitats per a l’any vinent.

Els associats de Gastroliva fa un gran esforç en promocionar la ciutat d’Oliva a través de la gastronomia, una màxima que també es comparteix des del Patronat de Turisme que ha tancat un any rècord de visitants.

I de les propostes presentades en Fitur en aquest 2017 passem a les que vindran en poc més d’un mes.

Totes les autoritats alabaren l’associacionisme com un pilar fonamental per treballar units per l’hostaleria d’Oliva i la Safor.

A més d’agraïments aquesta fou també una nit de reivindicacions on el seu president es sumaria al no rotund a la implantació de la taxa turística i a altres demandes com la circumval·lació d’Oliva-Bellreguard; tren de la costa tramb Gandia-Oliva-Dénia, solució definitiva per a la regeneració de les plates al sud de la comarca o unió dels passeigs marítims en les platges de la Safor.

Després del sopar, es faria lliurament de premis a diversos hostalers amb ball per finalitzar la vetllada. Cap destacar l’homenatge sorpresa que els membres de la junta directiva de Gastroliva li farien al president i dona, fent-los entrega d’un ram i un regal de reconeixement per les hores i dedicació que presten a l’entitat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.