NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Estimulació musical per als més xicotets

Ad Libitum s´implica en un projecte amb l´escoleta del Llombo

L’Escoleta del Llombo i AD LIBITUM han unit sinèrgies posant en marxa d’una forma pionera el primer programa integrat d’estimulació primerenca a les aules d’una escola bressol a Ontinyent. En aquest sentit, a l ’Escoleta del Llombo sempre han tingut ben present la importància del component musical i artístic com a un dels pilars fonamentals del seu projecte educatiu i és per això que aquest any, que l’escoleta compleix 25 anys, han posat en marxa aquest programa. A partir d’ara, tots els alumnes d’aquesta escoleta reben una classe setmanal d’aquesta metodologia, creada fa més de 50 anys pel músic i investigador nord-americà, Edwin Gordon.

Esta metodologia està enfocada a menuts des dels 0 als 3 anys basada en l’aprenentatge de la llengua materna que utilitza la música com una ferramenta molt important per establir les bases d’una educació completa.

Els més menuts ho aprenen de cap i d’oïda, i encara que el mètode no busca formar músics, si més avant l’alumne vol estudiar llenguatge musical ho relacionarà amb el que ha après prèviament facilitant així el seu aprenentatge. El mètode Gordon té com a pilar fonamental l’estimulació de les connexions neuronals que els nadons ja tenen inclús abans de nàixer, evitant que es perden al llarg del seu desenvolupament.

Les classes duren uns 45 minuts i, a través de l’aprenentatge vivencial dels sons i els ritmes amb recursos com ara la veu, el moviment de mocadors de colors, campanetes, guitarra i altres instruments de xicoteta percussió, s’aconsegueixen els beneficis mencionats per als més menuts. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.