NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reunió de tècnics amb els responsables de Cultura

La directora general de Cultura i els seus tècnics apropen ajudes i serveis als pobles amb una reunió en la Mancomunitat de Municipis de La Vall d?Albaida

La directora general de Cultura i els seus tècnics han mantingut una reunió de treball en la seu de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida per tal d’apropar informació sobre ajudes, subvencions i serveis als tècnics del nostres pobles per tal de salvaguardar documents històrics, mantenir i difondre el patrimoni cultural moble i immoble, dinamitzar la promoció cultural, millorar el servei de biblioteques i posar en marxa programes de col·laboració entre la Direcció General i els pobles.

En la reunió s’ha parlat de les ajudes a la protecció patrimonial, a la seua difusió  i a les inversions per a la recuperació d’immobles d’interès cultural per als municipis, bé siga a través de la Conselleria de Cultura com d’altres administracions nacionals i europees. Però també s’ha parlat del sistema d’arxiu en xarxa de la Comunitat Valenciana i de la possibilitat de que totes les Mancomunitats tinguen un arxiver experimentat que s’encarregue de catalogar el nostre passat escrit.

Entre altres assumptes, també s’ha tractat la necessitat de fer un mapa de biblioteques, incentivar la lectura, millorar l’equipament i comprar llibres, així com posar en marxa les biblioteques itinerants en col·laboració amb la Diputació de València.

De res aprofita tenir recursos econòmics en forma d’ajudes i subvencions si els pobles menuts no saben com demanar i quan fer-ho. És per això que estes reunions aprofiten per a comunicar-se entre administracions, amb la participació dels tècnics i professionals que veritablement coneixen les necessitats dels pobles on treballen.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.