NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia penja del balcó de l´Ajuntament una bandera pel Dia Mundial de la SIDA

Pretén conscienciar a la ciutadania de la necessitat de prevenir esta malaltia

L'Ajuntament de Gandia s’ha sumat un any més a la commemoració del Dia Mundial de la Lluita Contra la SIDA amb la finalitat de sensibilitzar i actuar davant l'epidèmia global causada per la infecció per este virus, i ho ha fet penjat un cartell commemoratiu al balcó del consistori.

Les últimes xifres publicades demostren que segueix sent necessari el treball per la prevenció i l'accés a l'assistència, ja que gairebé dos milions de persones van contraure la infecció pel VIH en 2016 a tot el món i uns 76.100.000 de persones van contraure la infecció des del començament de l'epidèmia. Actualment es calcula que són 37 milions les persones que viuen amb SIDA.

 

 

El lema escollit per a enguany és "La meua salut, el meu dret", i es basa en la Declaració Universal dels Drets Humans on s'afirma que totes les persones tenen dret a la salut. Per això, des del consistori es continua reclamant que el la SIDA siga tractada com una prioritat mundial i que ningú quede exclòs dels tractaments necessaris.

 

 

La prevenció és la millor estratègia per a evitar contagis i, en eixe sentit, associacions i administració treballen de valent per tal d’aconseguir difondre la informació adient que evite més casos.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.