NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les obres del CEIP Cervantes de Gandia acabaran en 10 mesos

Les obres es paralitzaren el 7 de març en detectar-se perill als elements estructurals i de cimentació

Les obres del CEIP Cervantes de Gandia finalitzaran en 10 mesos. Així ho han anunciat els responsables municipals i tècnics que han visitat els treballs de remodelació i ampliació del centre educatiu. Les obres es van adjudicar el passat 5 de setembre de 2016 però es paralitzaren el 7 de març d’aquest any per circumstàncies no previstes en el projecte, concretament per causes sobrevingudes detectades en elements estructurals i de cimentació d’un edifici de l’any 1965 que van obligar a modificar el projecte inicial. Així, el 9 de novembre es reiniciaren els treballs amb un termini d’execució d’aproximadament 11 mesos.

La previsió és que, al Nadal del 2018 es puga realitzar el trasllat de les aules prefabricades.

En matèria educativa, Gandia està d’enhorabona ja que la Conselleria d’Educació inclourà tots els col·legis i instituts públics amb necessitats d’infraestructures dins el programa Edificant i es condicionaran durant la present legislatura.

Pel que fa al CEIP Cervantes, el pressupost, finançat dins el Pla Confiança de la Generalitat, es va adjudicar a Ferrovial Agroman per 2,565.619,01 euros. Pel que fa a la reforma de l’edifici actual, s’ha procedit  a la demolició interior. S’estan executant els reforços estructurals i posteriorment es realitzarà la distribució conforme al programa funcional. Sobre les obres d’ampliació, a l’est es construeixen les aules d’infantil, amb accés independent i pati propi, mentre que a l’oest, s’executa un gimnàs i els vestuaris, disposat en planta primera per aconseguir així un pati exterior cobert en planta baixa. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.