NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ondara celebra la Fira d´Entitats Solidàries i Amigues

Commemoren així el Dia Mundial de les Persones amb Diversitat Funcional

Ondara ha acollit este cap de setmana, coincidint amb el Dia Mundial de les Persones amb Diversitat Funcional, la Fira de les Entitats Solidàries i Amigues. El Prado ha sigut l’escenari triat per a l’ocasió, amb la participació d’ADIMA; Tapis de Gata, Xàbia i Dénia; AMADEM; LUDAI; Obrint Camí; el centre d’Educació Especial Raquel Payà; TACTE; Creu Roja Xàbia; TDAH+16 i Condenados al Bordillo.

Durant tot el matí, els expositors han posat a la venda bunyols de carabassa i les manualitats dels usuaris, moltes d’elles relacionades amb el Nadal, però també s’ha projectat un curtmetratge del Raquel Payà i s’ha portat a terme la lectura d’un manifest amb motiu del Dia Mundial de les Persones amb Diversitat Funcional.

Esta jornada aprofita per a posar en valor el treball d’integració, assistència i ensenyament d’estes associacions de la Marina Alta en favor de les persones amb diversitat funcional i les seues famílies, una ocasió única per a conèixer el seu treball.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.