NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les festes del bou es desenvolupen sense incidents

Per primera vegada, la TV Comarcal ha retransmés la festa en directe

De les festes de bous, el de la Puríssima és l’única que s’ha mantingut i amb força a Ontinyent. Unes festes, desenvolupades aquest cap de setmana i retransmeses en rigorós directe per la TV Comarcal, que s’han desenvolupat amb fred i sense incidents d’importància. Per als nostres espectadors ha sigut un goig vore als centenars de corredors i a milers d’assistents en aquesta cita on la ciutat es transforma per unes hores, sent els bous els que recorren els carrers.

Els actes començaren el divendres a les tres i mitja de la vesprada. En la plaça Major, davant el corral improvisat a les portes del mateix ajuntament, té lloc l’acte de l’embolà que fou ràpid i passat per aigua al segon bou. En l’embolà s’estrenava la ramaderia La Paloma de Xaló, un canvi molt aplaudit pels assistents amb exemplars de rasa com foren “Tramposo”; “Duque” i “Zamorano”. La retransmissió va incloure, per primera vegada en directe, l’eixida i l’entrada dels bous als corrals. Les seues astes són recobertes per les boles que eviten al dia següent incidents seriosos. Tot un art centenari que continua vigent.

La festa del bou es completaria el dissabte pel matí amb la solta de la vaqueta “Guapito” de la Paloma i per la vesprada, el Bou en Corda amb els bous de l’embolà del dia anterior. L’últim festeig taurí tenia lloc ahir, també per la vesprada amb els bous de la ramaderia de Fernando Machancoses, “Artista”; “Marismeño” i “Segador”.

Tots els actes oferts, com diem, en directe al nostre canal, que ha necessitat de 6 càmeres i 7 al cas de l’embolà en la vessant tècnica. En l’equip humà,s’ha comptat amb cares ben conegudes pels espectadors com són Yael Millet, Mª José Tornero i Empar Oltra. Els dies grans de la festa arribaran el 7 i 8 de desembre amb la desfilada de Gegants i Cabets i la Dansà la vespra i la missa i la processó a la Puríssima en el dia de la festivitat. Aquesta litúrgia també serà retransmesa en directe. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.