NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El fred i l´alta participació protagonitzen l´ofrena a la Puríssima

Les associacions del poble ofrenen flors a la seua patrona

L’ofrena a la patrona d’Ontinyent, la Puríssima Concepció, ha omplert els carrers de la capital de La Vall d’Albaida este cap de setmana amb la participació de totes les associacions de la ciutat. El toc de campanes des de totes les esglésies de la ciutat donava el tret d’eixida a un acte religiós que antigament començava des de la Glorieta i que inclou el trasllat de la imatge de fusta feta en 1977 per a l’ocasió per tal de no fer malbé l’original.

La comparsa dels Llauradors és l’encarregada d’eixe trasllat fins la Plaça de la Coronació, on la Puríssima rep l’ofrena dels seus veïns que, poc a poc, van arribant al lloc d’encontre. Ells són també els que arrepleguen i ordenen les flors que van arribant de la mà dels veïns d’Ontinyent.

Per primera vegada, la TV Comarcal ha retransmet en directe este acte, una jornada on el sol i les baixes temperatures han estat les protagonistes i on la Puríssima, declarada patrona de la ciutat en l’any 1642, ha brillat amb llum pròpia.

Al llarg de dues hores, l’ofrena fa passar per davant la imatge a milers d’ontinyentins que volen retre-li homenatge, sent les cambreres d’enguany les últimes en honorar a la Verge. No obstant, els angelets copen totes les atencions dels presents en arribar a la Plaça de la Coronació, on li canten a La Puríssima i li porten flors.

Al seu darrere, la corporació municipal, amb l’alcalde i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, al capdavant, que dóna pas al cant de l’himne de La Puríssima per part dels angelets, amb lletra de Remigio Baix Galiana i música de Martínez Valls. Bé Immaterial de Rellevància Local des d’enguany i originari de 1667.

En acabar, l’himne ‘Sobre el Clariano señora’ dóna per finalitzat l’acte i un vítol en honor a la patrona conclou l’ofrena, complint amb la tradició.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.