NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Museu de Belles Arts acull la col·lecció de Camilo Bordanove

Aquesta mostra compila totes les peces, un total de 47, disperses en dependències municipals i inclús, alguna custodiada des del 86 que han estat sense vore la llum

El Museu de Belles Arts de Xàtiva ha inaugurat l’exposició de la donació Bordanove. En 1986 es va formalitzar la donació de la col·lecció a Xàtiva, mitjançant acta notarial d’Eduardo Llagaria amb la responsabilitat de garantir el compliment de la voluntat del donant, el filantrop Camilo Bordanove Cháfer, qui va mantenir una estreta relació d’amistat amb l’escultor Francisco Bolinches. Ara aquesta mostra compila totes les peces, un total de 47, disperses en dependències municipals i inclús, alguna custodiada des del 86 que han estat sense vore la llum.

Les obres són majoritàriament pictòriques i algunes d’elles ja estaven exposades en les sales del museu com part de la col·lecció permanent. Destaca un paisatge de Pollença de Joaquín Tudela, una escena taurina del famós cartellista Ruano Llopis, paisatges de Guiteras, dibuixos de Gordó, gerres de cristall de bohèmia, un tapís oriental de seda brodada, rellotges o búcars.

La sala d’exposicions temporals acull totes les obres donades per Camilo Bordanove Cháfer. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.