NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat redactarà les connexions de la N332 i la CV60 amb l´AP7

Executarà les obres de la CV-60 per ser competència autonòmica i exigeix que el Govern central faça el mateix amb la N332

La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha anunciat que redactarà els projectes de connexió de la Nacional 332 i la CV-60 amb l’AP7 per tal d’acabar amb el col·lapse viari actual en estes carreteres, la primera de competència estatal i la segona autonòmica. L’1 de gener de 2020 l’autopista quedarà lliure de peatge i el Govern valencià està dissenyant estos enllaços per tal de minvar la pressió del tràfic sls pobles de Bellreguard, l’Alqueria de la Comtessa, Palmera i Oliva.

La proposta d’accessos a l’AP7 compta amb un pressupost base de licitació de 265.500 euros amb un termini d’execució de 24 mesos. Este nou projecte vertebrarà la franja litoral i les comarques de La Costera, La Vall d’Albaida, La Canal de Navarrés, el Comtat i l’Alcoià.

 

 

La connexió que depèn de la Generalitat Valenciana suposarà solucionar molts problemes de congestió a l’entrada de Gandia i es tracta d’una obra que pretén impulsar el desenvolupament empresarial de les Comarques Centrals. En qualsevol cas, esperen del Ministeri de Foment una col·laboració total amb la connexió de la Nacional 332 amb l’AP7, arrodonint així un projecte demandat històricament per empresaris, administracions locals i ciutadania.

 

 

En la reunió amb la conselleria han estat presents, entre altres, el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat; l’alcaldessa de Gandia, i els presidents de la Mancomunitat de La Safor i el Consorci de les Comarques Centrals.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.