NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´Mostra´t Gandia´ exposa en la biblioteca central les obres semifinalistes

Fins el proper 13 de desembre la Biblioteca Central de Gandia acull una mostra amb els 40 semifinalistes del concurs Mostra´t Gandia

Fins el proper 13 de desembre la Biblioteca Central de Gandia acull una mostra amb els 40 semifinalistes del concurs Mostra’t Gandia, un certamen artístic amb quatre categories diferents que té com a nexe comú les minories socials.

En total es presentaren 199 obres de tota Espanya i Sud-Amèrica que poden vore’s també en la pàgina de  facebook del certamen, així que els organitzadors estan molt contents per l’elevada participació.

Els premis de la primera edició de Mostra’t Gandia s’atorgaren el passat 17 de novembre al Campus universitari de la capital de La Safor, repartint-se entre les categories de fotografia, còmic, relat curt i curtmetratge.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.