NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació de València invertirà 35 milinons en la millora de les carreteres

La inversió serà per als propers 3 anys

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez i el diputat de Carreteres, Pablo Seguí han presentat els nous contractes de Conservació i Manteniment de la xarxa viària provincial per als propers tres anys. Un període, del 2018 al 2010 on s’invertirà prop de 35 milions d’euros als 1.800 quilòmetres de vies de la seua competència. L’increment del pressupost es xifra en un 40%; 3 milions d’euros anuals, passant dels 8,5 anteriors a 11,5 milions en cada exercici.

L’àrea de carreteres estableix com prioritat la seguretat, apostant per mantenir en les millors condicions possibles les vies ja existents i actuant en aquelles on hi ha punts de conflicte amb una elevada accidentabilitat.

En l’acte també es donaren a conèixer als nous contractistes que cobriran el servei de manteniment. La UTE EDIFESA-Construcciones y Obras Llorente, Pasaval, s’encarregarà de la demarcació de l’Alcúdia de Crespins amb 6.045.510 euros que engloba a les comarques de la Costera, la Canal de Navarrès, la Vall d’Albaida i la Safor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.