NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ximo Puig assisteix al XXV aniversari del Fons Valencià per la Solidaritat

La commemoració d?ahir va servir per a repassar la trajectòria històrica de l´ens

El Fons Valencià per la Solidaritat ha celebrat el seu 25 aniversari amb una gran gala celebrada en la ciutat que el va vore nàixer, Xàtiva, i amb presència del president de la Generalitat, Ximo Puig. La commemoració d’ahir va servir per a repassar la trajectòria històrica de l’ens així com per a posar en valor el treball realitzat i les seues perspectives de futur. En aquest quart de segle de vida, el Fons ha assolit més de 200 projectes en diferents països del món.

El Fons es vestia ahir de llarg en un escenari històric, l’antic convent de sant Domènec. A més del president Puig, que posaria el focus en els ajuntaments com els grans aliats de l’entitat, la cita va tenir gran poder de convocatòria. Acudiren el president de les Corts, Enric Morera; el conseller de Transparència i Cooperació, Manuel Alcaraz; el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà així com diferents alcaldes i alcaldesses representants del centenar de consistoris que es troben integrats al Fons i presidents de la desena de mancomunitats que són sòcies.

La cerimònia va estar conduïda per l’actriu xativina Neus Alborch i amenitzada per Juanele i Som d’ací. Es projectarien audiovisuals de projectes realitzats i altre d’una entrevista realitzada als quatre expresidents de l’entitat: Justo Román; Vicent Moreno, Juan Baustista Roselló i Soledad Ramón. L’actual presidenta repassaria la trajectòria de l’ens a través de la seua història personal i recordaria els inicis amb Joan Bou o el llavors alcalde de Xàtiva, Miquel Calabuig, constatant així la vinculació del Fons amb la ciutat.

L’acte també va voler mostra la tasca del Fons als països del sud amb la presència i intervenció de Hilda Herrea, tinent d’alcalde del municipi equatorià d’Ibarra i ex-presidenta d’associacions de dones al país llatinoamericà.

Però molts han estat els projectes de cooperació i educació per al desenvolupament realitzats pel Fons Valencià de la Solidaritat en aquests 25 anys.

El 90% del pressupost del Fons es destina a finançar aquests projectes. Entre les seues activitats també destaca la col·laboració per a l’acolliment de xiquets i xiquetes sahrauís per part de les famílies valencianes o la celebració de les Jornades de Solidaritat. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.