NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

X Concurs gastronòmic caça i bolets Vila de Bocairent

Els restaurants Ciro de València en categoria de borreta i 2.0 de Massamagrell en plat lliure, s?alçaren vencedors.

Els restaurants Ciro de València en categoria de borreta i 2.0 de Massamagrell en plat lliure, s’alçaren vencedors al X Concurs Gastronòmic de Caça i Bolets de Bocairent, celebrat el passat dilluns 27 de novembre. Un concurs que reivindica el producte i la cuina autòctons i tradicionals i que al mateix temps uneix tradició i futur. Un total de 19 restaurants de tot el territori valencià han participat en aquesta ja consolidada cita on també s’implicaria directament l’hostaleria bocairentina, encarregada de l’elaboració del dinar oficial del concurs.

 

 

L’acte, patrocinat per l’Ajuntament de Bocairent compta des de la seua creació amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de València-València Turisme; així que després de deu anys és moment de recordar els seus inicis. Per tant, aquest concurs consisteix en l’elaboració de dos plats. Un d’ells és obligatori, la borreta que inclou com ingredients bacallà, ceba, alls secs, tomaca triturada, nyora, espinacs, ou, creïlles, sal i oli, i l’altre plat és de lliure elecció per a cada concursant però ha de dur precís carn de caça i bolets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.