NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Llorenç Barber dirigeix el concert de campanes

50 membres de la Colla de Campaners participen en este concert únic

Al voltant de 50 membres de la Colla de Campaners van interpretar el passat dissabte a Ontinyent un concert de campanes obra del compositor Llorenç Barber, en el XXX aniversari d’altre concert d’aquest tipus realitzat a la ciutat pel músic aieloner. El concert ha estat organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de CulturArts i la Colla de Campaners, interpretant-se durant prop d’una hora una peça “plurifocal” a 5 campanars de la ciutat: l’Ermiteta, Santa Maria, Sant Miquel, Sant Francesc i Sant Carles.

Els espectadors van anar recorrent els carrers de la ciutat en un concert que va comptar amb la direcció artística de Montserrat Palacios, i que en paraules de Barber estava plantejat per a passejar, perquè l’instrument no són les campanes, ho és la ciutat i a cada carrer s’escolta de forma diferent.

Sentir la musicalitat de les campanes de tot un poble al mateix temps ha estat tota una experiència per als que han eixit al carrer en busca dels sons d’estos instruments.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.