NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diputació ajuda a Tavernes a exhumar als represaliats

Sunvencionarà amb 90.000 euros la devolució de les restes al poble

La Diputació de València ajudarà amb 90.000 euros a l’Ajuntament de Tavernes de La Valldigna per a que es porte a terme l’exhumació de la fossa 112 del cementeri de Paterna. Estes ajudes provenen de la partida destinada a preservar la memòria històrica i la subvenció es destinarà a les feines d’excavació i exhumació de la fosa on 13 vallers represaliats a la postguerra resten soterrats.

Entre els qui tornaran a Tavernes de la Valldigna es troba l’alcalde republicà Vicente Gómez Marí, a qui l’Ajuntament va retre homenatge el passat 15 de desembre amb la descoberta de la placa commemorativa a la seua figura ubicada al passeig que du el seu nom.

La subvenció contempla una primera fase de les actuacions adients per a fer tornar els cossos al poble, consistents en l’excavació de la fossa i la preparació dels cosses recuperats per a una posterior identificació. En una segona fase, es procedirà a la identificació dels cossos i el trasllat al poble.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.