NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les inversions augmenten un 75 per cent al pressupost d´enguany

Gràcies al re-finançament del deute, el Govern s´estalvia interessos

Albaida és un dels pobles més endeutats de les nostres terres i, de fet, el deute que arrossega no estarà saldat fins l’any 2027, però els albaidins veuen la llum al final del túnel després de que el Ministeri d’Hisenda els haja baixat l’interès del 5,9 al 1 per cent i torne a donar-los la possibilitat de fer ús del 50 per cent dels tributs que tenia retinguts per tal de fer front al pagament de deute. A més, el pressupost per a 2018, aprovat fa unes setmanes, incrementa en un 75 per cent les inversions i augmenta partides com les de Cultura, Educació, Esport i Festes.

Entre les inversions per a 2018 cal destacar el canvi de l’enllumenat públic per a millorar la seua eficiència energètica i rebaixar les factures de la llum, la millora de les vies públiques, la construcció de nous nínxols al cementeri i una important actuació al Palau dels Milà i Borja.

 

 

Albaida comptarà enguany amb uns ingressos de 5,3 milions d’euros, un dos per cent més que en 2017. A més, les despeses s’han reduït respecte de l’exercici anterior per eixa re-negociació del deute amb el Fons de Proveïdors que suposa un estalvi en el pressupost de 315.000 euros respecte de l’any passat i que facilitant a l’Ajuntament pagar als proveïdors en temps i forma, reduint el període mitjà de pagament fins els 30 dies establerts per llei.

 

 

Albaida té un gran repte econòmic per davant ara que l’horitzó s’albira més clar en els seus comptes municipals. La re-negociació del deute amb el Ministeri d’Hisenda permetrà estalviar 1.000 euros al dia, reduir en 7 anys l’amortització del deute i comptar amb el 50 per cent de la participació que retenia l’Estat, uns 50.000 euros mensuals que, fins ara, l’Ajuntament no podia tocar.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.