NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Acaba la primera fase del TRAM i la segona començarà enguany

Estos treballs formen part del projecte de renovació de les estacions de Dénia, Teulada, Gata, Alfàs del Pi i Benidorm per al període comprés entre 2015 i 2019, que compten amb una inversió de 6,4 milions d´euros

La conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador, ha visitat Dénia per comprovar de primera mà com han quedat les obres de renovació de la via de la Línia 9 del TRAM i el condicionament d’infraestructures de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana en la ciutat.

Estos treballs formen part del projecte de renovació de les estacions de Dénia, Teulada, Gata, Alfàs del Pi i Benidorm per al període comprés entre 2015 i 2019, que compten amb una inversió de 6,4 milions d’euros.

Esta primera fase s’ha executat amb una inversió de 2 milions i ha consistit en la tranviarització dels 400 metres de via que discorren per l’Avinguda Joan Fuster des de l’antic pas a nivell del carrer Diana fins l’entrada a l’estació i la integració urbana de la infraestructura amb el vial existent mitjançant l’eliminació del mur de 2 metres que constituïa una barrera arquitectònica que dividia en dona a la ciutat. Així mateix, s’han fet obres de condicionament de l’estació per a la seua futura tranviarització en les que s’han adequat les tres platges de vies, s’han rebaixat les andanes per adaptar-les a les noves màquines i s’ha actuat sobre l’edifici millorant la impermeabilització de les cobertes, les finestres, la neteja de la façana i la pintura sobre l’estructura metàl·lica.

En una segona fase, que començarà a finals d’any, s’estendrà la tranviaritzacvió de la Línia 9 fins a la redona del carrer Diana fins el pas a nivell del carrer Metge Manuel Vallada, una actuació que inclou la renovació i condicionament de via i infraestructura del tram Gata-Dénia, pressupostada en 2,5 milions. El projecte, en estos moments, està en fase de redacció

La inversió en la Línia 9 del TRAM és prova de l’interès del Govern autonòmic per millorar la vertebració del territori d’una zona turística on es fa imprescindible la comunicació entre els municipis per tal de recolzar la dinamització econòmica de les comarques.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.