NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia ven en Fitur la Capitalitat Cultural i l´enllaç en ferri a les Balears

El showcooking de fideuà coparà totes les atencions del stand

Gandia ja està ultimant els preparatius per a participar en una nova edició de la Fira Internacional de Turisme que es celebra cada mes de gener en Madrid, més coneguda per tots com FITUR. Es tracta del primer i més important aparador de l’any ja que, a partir d’ací, es projecta tot el treball promocional de la ciutat per a la resta de l’exercici. Reunions amb touroperadors i presentació de nous atractius turístics es mesclen amb el treball més enfocat al gran públic, on la fideuà de Gandia, les falles o el Tio de la Porra coparan la major part del protagonisme.

Enguany Gandia promociona la seua capitalitat cultural, posant en valor el seu patrimoni per tal de desestacionalitzar el turisme. Per això mateix, es presentarà el vídeo promocional i es convidarà a visitar la ciutat qualsevol dia de l’any.

Enguany hi ha diversos projectes que es presentaran en Fitur per tal d’atreure visitants. Un d’ells és la Casa dels Escriptors a L’Alqueria del Duc, el segon l’exposició ‘Memòria de la Modernitat’, i el tercer l’Encontre Diocesà. En qualsevol cas, un dels majors atractius a publicitar és l’enllaç via ferri de Trasmediterrània entre les Illes Balears i la capital de La Safor.

Per tal de que tots els atractius de Gandia arriben al major número d’empreses i ciutadans amants dels viatges, la ciutat ha preparat diverses rodes de premsa, l’edició de fullets específics amb tota l’oferta de forma segmentada, vídeos promocionals de la ciutat, de la capitalitat cultural i de la diocesana, un mapa turístic que substitueix al que s’ha repartit fins ara en les oficines de turisme, un fullet amb totes les empreses acreditades amb el certificat Sicted de qualitat i el fet de que Gandia siga una de les poques ciutats gayfriendly de la Comunitat Valenciana.

Altre dels atractius que es presentarà en Fitur són els festivals de música, compaginant així l’activitat pública i privada.

Gandia tindrà el seu aparador ubicat en el Pavelló 3 de Fitur i el dimecres té prevista la visita del president de la Diputació, mentre que dijous serà el president de la Generalitat el que pase per l’espai dedicat a la promoció de la ciutat. El dissabte, jornada oberta al públic en general, està prevista la participació d’una ampla representació de la societat civil gandiana, amb les falleres i el Tio de la Porra com a part promocional i un showcooking de fideuà per als més gastrònoms. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.