NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diputació inverteix 900.000 euros en els brigadistes

En total hi ha 56 brigades forestal en Divalterra, amb 600 efectius

El president de la Diputació de València ha acudit a l’Alcúdia de Crespins per fer entrega del nou equipament tècnic a les 56 brigades forestals de Divalterra amb una inversió propera de 900.000 euros davant de 300 efectius dels 600 amb els que compta l’empresa pública. Aquesta aportació destina poc més de 680.000 euros a la indumentària; 75.000 als cascos per a la intervenció d’incendis; altres 75.000 per als cascos i ulleres utilitzats en silvicultura i uns 45.000 euros en botes. El nou equipament té més qualitat, major elasticitat i resistència i tancaments i connexions ràpides per disminuir el temps de resposta dels efectius. A més, per primera vegada s’inclou el talles femenines.

L’entrega de l’equipament és, un pas més en la fulla de ruta marcada on també s’inclou la millora de la seua formació i coordinació en les actuacions.

La nova borsa de treball posa fi als tradicionals processos de selecció en l’empresa pública d’anteriors etapes de gestió i estableix un nou model basat als principis de publicitat, mèrit i capacitat. En aquest exercici es cobriran 50 vacants i abans de final de legislatura es posarà en marxa les Brigades Verdes amb més d’un centenar de nous brigadistes que s’encarregaran de la neteja de zones properes als municipis.

El responsable de l’empresa pública també va repassar les dades d’intervenció de les brigades forestals de Diputació durant el passat any amb 312 serveis on participaren 547 brigades i 2.241 brigadistes amb 32.886 quilòmetres recorreguts. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.