NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PSPV carrega contra Bonig per exigir projectes que el PP no ha complert

La presidenta del PP valencià visita Ontinyent i s´entrevista amb els empresaris

La portaveu del PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró ha qualificat d’indignant la visita de la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, a la capital de La Vall d’Albaida, una jornada en la que ha aprofitat per a entrevistar-se amb els empresaris de COEVAL, als que ha explicat la nova legislació per a emprenedors i autònoms impulsada pel Govern central.

Segons Torró, el PP ha menyspreat i marginat durant anys a la ciutat, així que ara li retreuen que estiga exigint l’hospital, el palau de justícia i el tren Xàtiva-Ontinyent.

Torró assegura que Ontinyent està recuperant-se després de 20 anys de marginació per part dels distints Governs del PP, una recuperació que es deu al treball del Govern autonòmic, provincial i local, no gràcies al Govern de Mariano Rajoy.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.