NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El trail Ontinyent-Clariano s´incorpora al Circuit de la Comunitat Valenciana

Es celebra el 21 de gener i té l´eixida i la meta al poliesportiu

La tercera edició del trail Ontinyent-Clariano organitzada per l’Ajuntament i Lurbel s’incorpora enguany al Circuit Trail de la Comunitat Valenciana, aconseguint així un impuls importantíssim des del punt de vista esportiu i turístic, ja que s’espera l’arribada de més de 300 corredors que, de segur, vindran acompanyats de familiars i amics. Esta prova es divideix en un trail de 22 quilòmetres que transcorrerà pels termes municipals d’Ontinyent i Bocairent amb un desnivell positiu d’uns 1.000 metres, i un sprinttrail d’11 quilòmetres amb un desnivell d’uns 500 metres. L’eixida i la meta es faran al poliesportiu municipal.

Els organitzadors han adaptat el trail que fins ara organitzava Lurbel per tal de complir amb les exigències del circuit, però l’essència és la mateixa: disfrutar dels paisatges i de l’esport a l’aire lliure.

El Circuit es composa de diverses carreres que tenen lloc a tota la província, on també destaquen les curses de Navarrés, Vallada, Xeresa, Chera, Cortes de Pallás, Cofrentes i Gestalgar.

Pel que fa a les inscripcions, ja es poden fer via web a la pàgina trailvalencia.es

Esta cursa, que enguany s’espera multitudinària, és també un reclam turístic per a la ciutat d’Ontinyent. Per eixe motiu, l’Ajuntament col·labora activament en l’organització i convida a tots a visitar la capital de La Vall d’Albaida.

El III Trail Ontinyent-Clariano es celebrarà el dia 21 a les 9 del matí i l’eixida i meta tindran lloc en el poliesportiu.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.