NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàbia celebra este cap de setmana les festes de Sant Antoni

La cremà del pi, la benedicció dels animals i la romeria són les activitats principals

Xàbia celebra este cap de setmana la festa de Sant Antoni amb nombroses activitats, entre les que destaca la cremà del pi el dissabte a les huit de la vesprada i la benedicció d’animals del diumenge a la una del migdia, a la que segueix la romeria fins al carrer de Sant Antoni per a dipositar al sant en la fornícula.

El porrat de Sant Antoni és una tradició festiva que té el seu origen en la veneració de la societat agrícola al sant per tal d’aconseguir bones collites i fertilitat per als seus animals. És per això que es beneixen les cavalleries que hui en dia ja no s’empren al camp, però que han sigut la base de l’agricultura durant segles. A més, cal mencionar que Sant Antoni és patró dels animals, d’ahi la importància de la benedicció de les mascotes, un acte que es celebra en Xàbia tots els anys.

Els membres de l’associació ‘El Tiraset’ porten ja 20 anys cremant la foguera i fent d’esta una festa de carrer que s’amplia a tot el poble.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.