NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benissa incorpora una foguera a la Fira i Porrat de Sant Antoni

Des de hui i fins el 28 de gener, les activitats són nombroses

Benissa celebra des de hui i fins el 28 de gener la Fira i Porrat de Sant Antoni, una tradició que enguany inclou novetats, com l’entrada del pi i la construcció i crema d’una foguera en honor al sant. Però, a més, els benissers comptaran amb una fira d’atraccions, un mercat ambulant per a col·leccionistes, l’exhibició de pardals cantadors, exposicions, un concurs de paelles, la benedicció d’animals, una fira d’artesania, una trobada de corals, una exhibició de vehicles antics, danses populars, un mercat medieval, una fira ramadera i activitats per als més menuts.

Diverses associacions es fan càrrec, juntament amb la Regidoria de Festes, d’organitzar el munt d’activitats que inclou la programació festiva, convertint la Fira i Porrat de Sant Antoni de Benissa en referent a tota la comarca.

Però el que tots esperen enguany amb impaciència és el muntatge i cremà de la foguera en honor al sant, uns actes que imiten la tradició que segueixen moltíssims pobles de les nostres comarques i que enguany són novetat.

La primera cita important de la Fira i Porrat de Sant Antoni serà la cremà de la foguera demà a les 20, mentre que diumenge està prevista la benedicció d’animals a la una i quart del migdia. No serà fins el divendres 26 per la vesprada que s’inaugure el Mercat Medieval, però en la web de l’Ajuntament de Benissa poden consultar una programació amplíssima d’activitats i acudir a qualsevol de les que estan previstes durant tot el mes de gener.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.