NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

IX Jornades Santantonianes

Un retor i un arqueòleg i doctor en història participen enguany en les Jornades Santantonianes de Canals

El retor de la Parròquia de l’Anunciació d’Aldaida, Joan Alemany, i un arqueòleg i doctor en Història, José Aparicio, han sigut enguany els encarregats d’il·lustrar als amants de la història i la religió sobre la figura de Sant Antoni en l’edició de les Jornades Santantonianes que cada any es celebren en l’església de Canals per a honorar al seu patró, a qui dediquen la cremà de la foguera més gran del món la nit del 16 de gener.

La figura religiosa de Sant Antoni és el marc d’estudi d’unes jornades on ens podem endinsar no només en el personatge, sinó també en la història i les circumstàncies de l’època.

Les Jornades Santantonianes permeten als canalins entendre la figura del patró del seu poble en unes jornades on els actes religiosos es combinen amb els festius per tal d’honrar la seua memòria.

Les Jornades Santantonianes es celebren des de fa 9 anys, prova de que encara queden coses per dir i estudiar de la figura de Sant Antoni.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.