NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els pressupostos redueixen el deute en un 20 per cent

Es destinen mig milió d´euros a inversions

3.580.425 euros és el pressupost amb que compta l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins per a aquest 2018; un equilibri entre ingressos i despeses que continua així amb la línea encetada aquesta legislatura que atén a les prioritats marcades per l’actual govern. D’elles destaquem l’augment en la despesa de benestar social; també la destinada al Pla d’ocupació local; la reducció del deute i el més de mig milió d’euros que es destina a inversions.

El més de mig milió d’euros en inversions donaran cobertura tant al compliment de la sentència condemnatòria d’expropiació d’unes parcel·les que té l’ajuntament així com als importants reptes que té enguany el govern.

Els capítols relacionats amb les despeses i passius financers s’han actualitzat i durant aquest 2018 l’endeutament bancari de l’Alcúdia de Crespins es vorà reduït en més d’un 20%.

La partida de personal també augmenta a causa fonamentalment de les contractacions de professionals en l’àrea de serveis socials que venen subvencionades per la Diputació de València i la Generalitat Valenciana. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.