NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàbia celebra les festes de Sant Sebastià amb actes religiosos, bous i ciclisme

L´acte principal de la festa és el passa-carrer i la missa al patró que es celebren el dissabte 20

Xàbia celebra les festes de Sant Sebastià entre els dies 19 i 21 de gener, un cap de setmana ple d’activitat on és ben difícil tindre un moment per avorrir-se. Gràcies a la Comissió de Festes de Sant Sebastià i a la penya Taurina, els veïns i visitants poden disfrutar de vaques, discomòbils, actes religiosos i inclús una volta ciclista.

L’acte principal de la festa és el passa-carrer i la missa al patró que es celebren el dissabte 20 a les set i mitja de la vesprada, on es reparteix cocamaria i mistela per a entrar en calor i on, pràcticament tot el poble, participa de la tradició. Però són els bous i vaques els que més visitants atreuen, ja que enceten el calendari taurí de la província d’Alacant.

A més dels actes taurins, podrem disfrutar de l’esport gràcies a la volta ciclista trofeu Sant Sebastià, que forma part de la Volta Ciclista a La Marina. Serà el diumenge 21 a les 10 del matí.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.