NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´adjudicatària de les obres de la coberta del Bonavista es retira

Este fet obliga a l´Ajuntament a tornar a licitar les obres

L’Ajuntament d’Ontinyent tornarà a traure a concurs la licitació de les obres de construcció de la coberta del pati del Col·legi Bonavista, en haver-se retirat l’empresa a la que anava a adjudicar-se l’actuació. Esta empresa era l’única amb proposta vigent, després que les altres tres que s’havien presentat inicialment foren excloses, una per presentar una oferta per damunt de la licitació de 194.000 euros i les altres dues per no justificar la baixa temerària de les ofertes que havien presentat.

L’empresa adjudicatària ha renunciat en l’últim moment degut a l’augment que ha patit preu del ferro, material en el que es basa el 70% de l’actuació prevista.

Ara l’Ajuntament revisarà els preus per tornar a traure el concurs de licitació, sempre tenint present que les obres s’han de fer quan els xiquets estiguen de vacances.

La redacció del projecte es va encarregar als mateixos arquitectes que han fet altres cobertes com la dels col·legis Vicent Gironès o Carmelo Ripoll, incidint en què la demora s’ha degut a que l’obra, que va ser la tercera més  votada a Ontinyent Participa 2017, requeria d’autoritzacions de la Conselleria d’Educació i la d’Administracions Locals.

La futura coberta del pati permetrà portar endavant usos socials, esportius o educatius al barri de Sant Rafel. L’actuació cobrirà una àrea de 1.097m2, sostenint-se la coberta amb bigues d’acer i amb espais laterals oberts per deixar passar l’aire i la llum, comptant-se també amb focus interiors per a estendre els seus usos fora de l’horari escolar. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.