NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou aparcament gratuït al carrer Bruno Lomas

Fins a 38 vehicles poden aparcar en superfície darrere de la plaça de bous

Xàtiva ha habilitat 38 places d’aparcament gratuït al carrer Bruno Lomas i té projectades 17 més al carrer de Sant Vicent, millorant així el gran problema de la capital de La Costera, la falta d’estacionament. Esta és una de les carències fonamentals d’una ciutat comercial en la que les associacions del sector sempre han incidit i, per eixe motiu, la Regidoria de Mobilitat treballa de valent en millorar el trànsit tant de vianants com de vehicles.

En l’actualitat, a més de treballar amb els aparcaments en superfície, l’Ajuntament busca la forma d’incentivar l’ús dels aparcaments subterranis privats. Per eixe motiu, des de fa mesos, la primera hora d’estacionament és gratuïta als aparcaments de La Glorieta, La Bassa i Renfe.

La Regidoria de Mobilitat treballa també per millorar el trànsit de vianants, per això les darreres actuacions fetes al conflictiu pas de la Baixada del Carme i en la zona del Mc Donald’s. A més, cal destacar la nova redona del cementeri, que estarà finalitzada en 20 dies i la que hi ha projectada en el Paquito Coloma.

Amb estes mesures, la Regidoria de Mobilitat pretén millorar la qualitat de vida dels veïns de la ciutat i facilitar l’estacionament als forasters que disfruten dels serveis de la capital de La Costera.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.