NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Homenatge a Pablo Guerra, l´home del temps

Guerra és el responsable de l´estació meteorològica del col·legi La Concepció des de fa 30 anys

El projecte educatiu vinculat a la Universitat de València, “Clima i Paisatge actuals a Ontinyent” celebrava ahir un acte de reconeixement al professor Pablo Guerra, concretament a l’aula 14 del Campus Universitari d’Ontinyent. Els motius foren destacar tota una vida dedicada a la docència amb rigor i perseverança, tal i com posa de manifest la recopilació de dades que s’ha dut a terme amb l’edició del llibre “L’oratge i el clima a Ontinyent”. No en va, Pablo Guerra és, des de fa 30 anys, responsable de l’estació meteorològica del col·legi la Concepció, a més de mestre al mateix centre.

La història del llibre comença en 1988 quan el pare Sendra li demana fer-se càrrec d’aquesta estació meteorològica, convertint-se així en l’observador amb més antiguitat, 30 anys. Després de l’índex trobem el capítol de la ubicació per seguir amb el de l’oratge d’Ontinyent.

I així, valorant les sèries climàtiques d’Ontinyent, que són úniques a la Comunitat Valenciana es constata que ha evolucionat fins a un canvi climàtic irreversible.

Un homenatge, per tant, merescut per a un observador i estudiós de l’oratge ontinyentí. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.