NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada Moraira comptarà amb una nova piscina este estiu

El president de la Diputació d´Alacant posa la primera pedra de la piscina de la futura ciutat esportiva

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, ha posat la primera pedra de la piscina de la futura ciutat esportiva de Teulada que s’ubicarà a la zona del carrer València.

El primer pas és la construcció d’esta piscina semi-olímpica que tindrà 25 metres de llarg i 12,5 metres d’ample, amb una profunditat màxima de 2,20 metres i una mínima de 1,40. La piscina, que costarà 307.500 euros i comptarà amb un edifici adjacent, estarà acabada este estiu i està pagada a mitges entre l’Ajuntament de Teulada i la Diputació d’Alacant.

El següent pas d’esta ciutat esportiva serà la construcció de pistes de pàdel. Però per poder fer realitat este projecte s’hauran de comprar els terrenys adjacents a la piscina. En un futur, també es construirà una pista d’atletisme i s’habilitarà una zona verda al Pinaret.

Pel que fa a l’ús que es donarà a la piscina actual, l’alcalde ha anunciat que es destinarà a edifici socio-educatiu, amb un saló d’actes, una biblioteca i aules per a associacions.

El termini d’execució serà de sis mesos, així que este estiu els veïns de Teulada-Moraira podran banyar-se en unes instal·lacions magnífiques.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.