NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Govern central paralitza la supressió del pas a nivell després d´adjudicada l´obra

Un defecte en el projecte ha paralitzat una obra que ja estava adjudicada

El Govern central ha paralitzat la supressió del pas a nivell de Xeresa després de que l’obra estiguera ja adjudicada en detectar un defecte en el projecte, un succés que l’alcalde del poble ha qualificat de vergonyós, més encara si cap per no haver revisat el problema mig any després de detectar-lo. Segons pareix, en març de 2017 per part de l’Ajuntament s’expropiaren els terrenys que permetrien portar a terme una obra valorada en dos milions d’euros que donaria seguretat a una zona molt concorreguda, sobretot als mesos d’estiu. Mesos després d’adjudicava el projecte i semblava que tot anava segons el previst, però la Direcció General de Carreteres va detectar un defecte en el mateix i el va desautoritzar.

En este pas a nivell s’han registrat alguns accidents mortals i el poble exigeix una solució aviat, ja que la feina de l’Ajuntament està feta i falta que el Govern central complisca amb la seua part

A partir d’ara, l’Ajuntament es posarà en marxa per a exigir la consecució de l’obra i, en cas de no obtenir resposta per la via administrativa, iniciarà la via judicial per tal de fer realitat un projecte demandat per la ciutadania des de fa anys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.