NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàbia habilita un alberg provisional durant l´onada de fred

Les persones que no tinguen on resguardar-se del fred poden fer ús de les instal·lacions habilitades per Creu Roja

L’Ajuntament de Xàbia i Creu Roja han habilitat a la sala polivalent del Portal del Clot un alberg amb 10 llits per a que aquelles persones o famílies que no tinguen on resguardar-se del fred puguen fer nit allí. Es tracta del segon any que es porta a terme esta iniciativa, ja que l’any passat també es va muntar l’alberg davant l’onada de fred de gener.

La regidora comenta que les famílies que són ateses habitualment pels Serveis Socials de Xàbia estan controlades, però cal tenir en compte també a les que no demanen ajuda a l’Ajuntament i aquelles persones que estiguen vivint al carrer.

Segons les previsions meteorològiques, està previst que les temperatures mínimes a Xàbia estiguen al voltant dels 5 graus i que les màximes no passen de 9 fins el proper diumenge. En qualsevol cas, l’alberg es mantindrà els dies que faça falta per tal de donar cobertura a les persones que ho necessiten.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.